Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Resultaten

Kies doelen die bij je passen

Neem de tijd om naar jouw spinnenweb te bekijken, de verhaaltjes te lezen en durf naar jezelf te kijken. Op basis daarvan kun je doelen kiezen die voor jou passen. Zo start jij jouw Greenhabit journey met een doel dat bij jou past!

Fysieke gezondheid

Meer bewegen en/of gezonder eten

“Vanuit thuis was ik niet gewend om bezig te zijn met gezonde voeding en bewegen. We aten wat er op tafel kwam en ’s avonds zaten we  vaak voor de tv, ik wist niet beter. Ook tijdens mijn werk zit ik de hele dag. Greenhabit heeft me geholpen bij de bewustwording rondom mijn gedrag en het creëren van nieuwe gewoontes. De kleine stapjes maakt het zo makkelijk. Ik voel me energiek en goed in mijn lijf.”

Gelukkig voelen

Betekenisvol zijn

“Door de Greenhabit reis ben ik meer te weten gekomen over waar ik voor sta en wat ik daarmee kan betekenen voor anderen. Ik start nu de dag met bewust stilstaan bij de dingen waar ik dankbaar voor ben. Hierdoor voel ik me betekenisvol, wat me nog steeds elke dag gelukkig maakt.”