Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Greenhabit Awareness Tool (intro)

Op basis van de door jouw ingevulde antwoorden, hebben wij een spinnenweb gemaakt die je op het volgende tabblad gaat zien. Deze is onderverdeeld in energie, fysieke gezondheid, gelukkig voelen, positiviteit, sociaal en werk-privé balans. Dit spinnenweb geeft je een overzicht rondom je leefstijl en gezondheid. Er is wederom geen goed of fout, maar de bedoeling is dat dit overzicht jou inzicht biedt. Het kan namelijk inzicht bieden in balans, maar ook in disbalans in je huidige leefstijl en gezondheid.
 
Bij alle elementen staan doelen beschreven die zouden kunnen helpen om balans te creëren. We hebben de mogelijk passende doelen geselecteerd op basis van de elementen waar je aan zou kunnen werken om meer balans te creëren. Dit met uitzondering van energie. Hoewel energie erg belangrijk is voor leefstijl en gezondheid, wordt energie gezien als een uitkomst en geen oorzaak van een disbalans. Je voelt je bijvoorbeeld uitgeput door een bepaald eetpatroon of bepaalde denkwijze. Een disbalans in energie heeft altijd een oorzaak, namelijk een disbalans in een van de andere elementen. Wanneer je een disbalans ervaart op gebied van energie, zal dit dus opgelost worden door te werken aan een van de andere elementen waar een disbalans is.
 
Bij elk doel zie je een kort verhaaltje over hoe iemand anders geholpen is bij een bepaalde disbalans. Misschien herken je een van de verhaaltjes, of helpt het te begrijpen hoe een bepaald doel zou kunnen helpen bij een bepaalde disbalans. Dit betekent natuurlijk niet dat dit de enige situatie is wanneer je voor een bepaald doel kunt kiezen, maar het dient als hulpmiddel. We willen je vooral uitdagen naar jezelf te kijken.
 
Neem de tijd om naar jouw spinnenweb te bekijken, de verhaaltjes te lezen en durf naar jezelf te kijken. Op basis daarvan kun je doelen kiezen die voor jou passen. Zo start jij jouw Greenhabit journey met een doel dat bij jou past!