Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Digitale GLI

De digitale GLI is een tweejarige behandeling om een blijvende gezonde leefstijl te ontwikkelen. De behandeling richt zich op een blijvende gedragsverandering, met de intentie dat je de overtollige kilo’s permanent kwijtraakt. In de groepsgesprekken wordt er advies gegeven over beweging en gezonde voeding en hoe om te gaan met factoren die een gezonde leefstijl beïnvloeden. Daarnaast wordt er gesproken over de mogelijke oorzaken die tot het overgewicht hebben geleid.  
Een digitale GLI duurt in totaal twee jaar. Tijdens de behandeling werkt iedereen aan zijn of haar eigen doelen  en micro-doelen met behulp van een digitale leefstijlcoach.

De groep (via de community) ondersteunt elkaar en leert van elkaars ervaringen tijdens online en groepsbijeenkomsten. In de eerste maanden van de behandeling heb je naast de groepsbijeenkomsten een aantal één-op-één-gesprekken met je behandelaar. In deze gesprekken komt aan bod hoe een gezonde leefstijl eruitziet en hoe je daaraan kunt werken. Het tweede gedeelte van de behandeling is vooral gericht op een blijvende gedragsverandering, om te voorkomen dat je weer in oude gewoontes vervalt.