Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Ervaringen

Afgelopen zondag heb ik mijn eerste 12 weken Greenhabit afgeslotenūüėĒ¬†Een beetje sceptisch aan begonnen, maar al snel veranderde dit.¬†Het leuke is dat alles met kleine¬† laagdrempelige stapjes wordt aangeboden.¬†Het wordt bijna een sport op zich om je doelstellingen te willen halen ūüėĀ¬†Je doet je uitdagingen eerder.¬†Het heeft mij inzicht gegeven in dat niet alles moet gaan zoals ik het in mijn hoofd heb.¬†Je mag best langs de lijntjes kleuren, maakt dat je dag minder??? Juist interessanter eigenlijk!¬†Ook ik heb niet alle doelstellingen gehaald, erg??? Nee, ik heb er van geleerd.¬†Vooral geleerd dat ik diegene ben die bepaald; hoe ga ik met dingen om?

Laat ik ze mijn dag bederven of gebruik ik ze om juist de knop om te draaien en tot actie over te gaan in plaats van passief afwachten.

De spreuken zijn inspirerend, de recepten lekker maar ook de leuke foto’s die je met elkaar kunt delen laat zien dat iedereen er op z’n eigen manier mee bezig is en er wat moois van maakt.
Happiness is a habit……..Greenhabit
Nancy

“Niet alles moet gaan zoals ik in mijn hoofd heb.”

Uitgelicht