Meest gestelde vragen: Vragen over de game

Kan ik greenhabit "pauzeren" wanneer ik bijvoorbeeld geblesseerd ben of op vakantie ga?

Nee, greenhabit is een opleiding die aaneengesloten 12 weken duurt. Deze kun je niet tussentijds pauzeren, omdat greenhabit er naar streeft dat je in alle omstandigheden bewust moet zijn van de 5 elementen zodat je in balans komt.

Kan ik mijn greenhabit opleiding aan iemand anders geven?

Nee, wanneer je bent begonnen aan je opleiding staat deze op jou naam en is deze niet overdraagbaar.

Ik gebruik Strava of een andere activiteitenmeter, kan ik mijn gegevens terugzien in de greenhabit game?

Nee, we hebben nog geen koppeling met andere app’s. Wanneer je als uitdaging 5 km moet hardlopen, kun je een foto maken van je activeit in bijvoorbeeld Strava of Runkeeper en deze uploaden bij je uitdaging.

Hoe kan ik punten verdienen in de game

Bij de uitdagingen zijn het aantal punten zichtbaar die je kunt verdienen door de uitdaging te volbrengen.

Kan ik de Game spelen samen met een vriend

Ja, je kunt je vrienden uitnodigen via de knop “social” om je Feed te delen.

Kan ik in contact komen met de greenhabit diëtiste?

Ja, je kunt haar online bereiken via info@dietistenpraktijksilla.nl. LET OP dat dit geen gratis dienst is van greenhabit. Op de website www.dietistenpraktijksilla.nl kun je de tarieven raadplegen van een online consult.

Hoe werken de vouchers die ik ontvang in de Game?

Op de voucher staat vermeld wat je moet doen om de voucher te verzilveren. Wanneer je bij de aanbieder van de Voucher bent, kun je de voucher in je smartphone swipen waardoor deze verzilverd wordt. De beloning die je ontvangt is altijd gratis, je hoeft hier dus niet voor te betalen.

Ik vind de beloning niet leuk, kan ik deze ruilen?

Nee, greenhabit wil haar deelnemers gezonde producten en diensten laten ervaren. Dit kunnen dus producten en diensten zijn waar je zelf niet voor zou kiezen. greenhabit wil haar deelnemers helpen met het ontdekken van nieuwe dingen.

Waarom zie ik "Partners" in de Game?

De Partners ondersteunen greenhabit met het beschikbaar stellen van een gezond product of dienst. Greenhabit stuurt de deelnemer een voucher van de partner toe om kennis te laten maken met een gezond product of dienst. Wanneer je kennis wilt maken met meer gezonde producten of diensten, vindt je bij de Partners verschillende mogelijkheden. LET OP: wanneer je op eigen initiatief een afspraak maakt met de Partners, dan is dit NIET gratis maar gelden de prijzen die de Partners berekenen. Lees ook de algemene voorwaarden van de Partner.

Onder werktijd wil ik geen geluid!

In de instellingen (knop “avontuur” linksboven) kun je o.a. het geluid uitzetten.

Ik heb geen buddy, kan ik toch meedoen?

Dat geeft niet, je kunt ook starten zonder buddy en eventueel op een later moment een buddy toevoegen. (door de link te versturen die je in de mail hebt ontvangen)