Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Nog nooit is werken aan je gezondheid zó leuk geweest! Met een game, een pakket met boek en beloningen ga je twaalf weken op avontuur. Elke dag is een verrassing wat er op je tijdlijn verschijnt, soms een uitdaging, soms een bericht of meting. De beloningen zorgen voor extra motivatie en niet te vergeten je buddy met wie je het samen doet.

Spelenderwijs leer je over gezondheid en word je uitgedaagd zodat je lekker in je vel gaat zitten. Samen met Grendel Games hebben we deze super toffe game ontwikkeld om de zoveel mogelijk mensen langer gezond te laten leven. Via deze site of je werkgever kun je de opleiding bestellen

Alle programma’s zijn beschikbaar in Nederlands, Engels, Spaans en Duits. Ook zijn er patiënten programma’s, zoals: Overwin Diabetes Type 2, Zelfregie na een hartevent, Greenhabit voor COPD.

Het reflectie model

Door elke dag even stil te staan bij de 5 elementen, ervaar je zelf waar extra aandacht nodig is. Deze zelfreflectie zorgt voor zelfbewustzijn en geeft je het vermogen om je eigen emoties en gedrag te begrijpen en te beheersen.

Boost je mentale veerkracht

Veerkracht is de sleutel voor positieve gezondheid en welbevinden. Veerkrachtige mensen kunnen goed omgaan met veranderingen, stressvolle gebeurtenissen, tegenslagen en uitdagingen.