De game voor vrouwen die willen werken aan een gezonde leefstijl

Dé opleiding die voelt als steun in je rug, op weg naar je doel

Heb je al vaker geprobeerd om af te vallen, heb je het gevoel dat je hormonen uit balans zijn,
lukt het je niet om gezonde keuzes vol te houden?  Dan is de 12-weekse Heartlife edition wat jij zoekt.
Gezondheid komt namelijk van binnenuit en begint in je hoofd. Tijdens de opleiding ontwikkel je vaardigheden
om je mindset positief te beïnvloeden, je hart te beschermen voor negatieve emoties
en om bewustwording te creëren. Wil jij ook gezond oud worden, die laatste kilo’s kwijt en het leven leiden dat je zelf wilt?

 

Heartlife edition is speciaal ontwikkeld voor vrouwen (40+) in samenwerking met cardioloog dr. Janneke Wittekoek.

Iedere eerste maandag van de maand kun je aansluiten bij de coachsessie van Sandra. Dit is voor nieuwe deelnemers maar ook voor bestaande deelnemers.
Tijd: 20:00 – 21:00 uur

 

Je kunt zelfstandig starten en aansluiten bij de coachsessie.

De Heartlife edition is geschikt:

> voor iedereen die gemotiveerd is
> goed om kan gaan met een mobiele telefoon
>> tussen de 18 en 80 jaar

Wat levert het jou op?

Nooit meer schommelen met je gewicht.

Naarmate je ouder wordt, is het steeds moeilijker om op gewicht te blijven. Er bestaan talloze diëten en Apps om af te vallen. Ze zijn allemaal effectief maar op lange termijn merk je dat je toch weer aankomt of zelfs meer dan dat. Het geheim zit in kleine stapjes, de juiste voeding en beweging. Wat ook meespeelt zijn onze hormonen en stress. Wil jij nooit meer schommelen met je gewicht, kies dan voor de Heartlife edition en werk in kleine stapjes aan een gezond en stabiel gewicht. Zonder dieet afvallen.

Wat is Greenhabit HeartLife edition?

Greenhabit is de eerste opleiding in Nederland die je leefstijl en mindset blijvend zal veranderen. De –HeartLife edition– is speciaal ontwikkeld voor én door vrouwen. Met deze unieke opleiding werk je in kleine stapjes naar meer zelfinzicht en bewustzijn. Samen met de Game/ App, een buddy (zus-vriendin-partner) en het ‘HeartLife pakket’ werk je 12 weken lang op een leuke manier aan je fysieke en mentale gezondheid. 

Met kleine stapjes en duwtjes (nudging) in de rug lukt het je om eindelijk je doelen te halen. Gedurende het programma word je beloond voor je prestaties. In de community vind je ook andere deelnemers, je kunt elkaar motiveren en inspireren.

dr. Janneke Wittekoek:

“Al jaren ben ik, naast het behandelen van hart- en vaatziekten, bezig met het bedenken van strategieën om ze juist te voorkomen. Want laten we eerlijk zijn, als je mijn spreekkamer binnenstapt met een dichtgeslibd bloedvat ben je rijkelijk laat.” aldus cardioloog Janneke Wittekoek.

Heartlife Klinieken is opgericht door cardioloog Janneke Wittekoek. Ze heeft een passie voor preventie en speciale aandacht voor het vrouwenhart. HeartLife streeft naar het verbeteren en optimaliseren van hartgezondheid. Dit doen we door middel van voedingsadvies, medicatie (of het aanpassen daarvan) en personal training.

Ze schreef meerdere boeken:
– Het Vrouwenhart
– Healthy Heart
– Hart & Hormonen

Elke dag even stilstaan bij mezelf

Nu houd ik het wèl vol

Die kleine stapjes werken echt. Hoe makkelijk het is om wat extra te bewegen.

Mijn buddy is een echte steun

Ik pieker veel minder

11 kilo lichter, ik eet anders en beweeg veel meer

Die verrassingen, zo leuk

Normaal was ik allang gestopt

Door de overgang kwam ik steeds meer aan. Nu eindelijk komt mijn lichaam weer in balans.

Chantal Linders

Greenhabit kijkt naar de mens als geheel. Een emotionele balans zorgt voor meer veerkracht en zelfregie. Greenhabit gaat over hoe we ons voelen van binnen. Het gedrag dat je ziet is een uitkomst van onze drijfveren, normen en waarden en onze gedachten. Het is belangrijk om dichtbij jezelf te blijven. Bij jouw kernwaarden, jouw drijfveren en jouw dromen. Greenhabit helpt je in kleine stapjes naar jouw grotere doel. Over hoe jij je mindset kunt beïnvloeden zodat je emotioneel in balans blijft.

Je leert alles over gezonde voeding maar ook over de werking van je brein als je graag wilt afvallen. Met eenvoudige tips en kleine duwtjes in de rug lukt het jou om baas te worden over jouw gezondheid en je gewicht. Zo ga je leven vanuit persoonlijke drijfveren en leer je om goed voor jezelf te zorgen.

Het brein heeft gemiddeld 68 dagen nodig om nieuwe gewoontes aan te leren

Mireille

“Ik denk zelfs dat ik mijn medicatie kan afbouwen”

De reden dat ik mee deed was veel stress in mijn leven. Dit kon ik maar moeilijk  doorbreken. Ik heb dan ook van alles geprobeerd, van yoga, ontspanningsoefeningen, meditatie, rust inbouwen, meer voor jezelf doen. En toch lukte het steeds niet mijn hardnekkige gedrag te doorbreken, door het echt voor mezelf te doen.

De schatkistjes die je dagelijks open maakt (met hierin de 5 elementen, uitdagingen, activiteiten (met ook wetenschappelijke weetjes) helemaal gebaseerd op de doelen die je gesteld hebt, hebben me iedere dag weer meer bewust gemaakt van de noodzaak dit echt goed en blijvend aan te pakken. Maar ook wat het je kan opleveren, rust, meer ontspanning, meer geluksmomenten, meer genieten. Hierdoor kan je ook beter functioneren in je dagelijks leven.

Het is nu een feestje als ik ‘s morgens wakker word en een schatkistje mag openmaken! Plus je bent niet alleen! Je hebt je buddy en een groep fijne mensen. Sinds ik met de Greenhabit game meedoe, heeft het me veel bewuster gemaakt van mijn jarenlange hardnekkige gedrag. Het heeft ervoor gezorgd dat ik echt wil veranderen. Stapje voor stapje, je bent niets verplicht, gewoon op je eigen tempo.

Ik wil nu tijd voor mezelf maken, meer buiten wandelen tussendoor, meer opladen, meer rust pakken om de dag relaxter door te komen. Als het me een dag niet lukt dan mis ik het echt, word ik er zelf een beetje kriegelig van en wil ik het de volgende dag weer oppakken. Ik heb nu al zoveel meer energie en behoefte om beter voor mezelf te zorgen.

Mijn buddy en ik zijn er voor elkaar en we helpen elkaar door de moeilijke dagen heen, maar het is ook superleuk om dit samen te doen! Zij heeft haar eigen doelen waar zij aan werkt, zo ook de andere deelnemers. Het delen van onze ervaringen met elkaar, goede en minder goede, gewoon zoals het echt is, helpen om er samen (maar ook individueel) doorheen te komen en geven veel energie.

We hebben nog wat weken te gaan, en ik denk echt dat ik nu al een hele stevige basis heb om dit vast te houden. En dit heb ik nog nooit ervaren. Ik denk zelfs dat ik misschien mijn medicatie wat zou kunnen afbouwen (in overleg met mijn cardiologe) als dit stabiel blijft.

Samen met een zelfgekozen buddy

Alleen leren is niet leuk. Daarom doe je de opleiding- greenhabit HeartLife edition altijd samen met een zelfgekozen buddy. Dit is iemand uit je eigen vertrouwde omgeving, (zus, vriendin, partner, dochter). Deze buddy doet de volledige opleiding van 12 weken met jou mee en krijgt een eigen persoonlijk programma met eigen hoofddoelen, inclusief App/game en het HeartLife pakket. Zorg ervoor dat je een buddy kiest die echt intrinsiek gemotiveerd is.

De Hoofddoelen

Kies je eigen buddy en schrijf je in

steun in de kieren van de dag

Deze vrouwen gingen je voor

 

verloren overtollige kilo’s en kregen een juiste hormoonbalans

“14 kilo kwijt, wat een cadeautje, ik ga hier zeker mee door”

Maureen

“een cadeautje voor het leven.”

Ineke Hurkmans

“Ik ben veel positiever en voel me minder eenzaam”

“Veel steun aan mijn buddy, ook als het een keertje tegenzit”

Elga

“De herwonnen energie en levenslust is onbetaalbaar”

Gera de Bijl

Hoe  werkt het?

Stap 1

Bestel de Greenhabit HeartLife edition via de groene knop, onderaan de pagina (met of zonder buddy)

Stap 2

Het 'HeartLife pakket' wordt thuisgestuurd. Hierin zit het opleidingsboek greenhabit, het boek 'Hart & Hormonen', een waterfles en allerlei motiverende cadeaus die je eerst moet verdienen.

Stap 3

Jouw 'Greenhabit HeartLife' reis gaat beginnen. Met dagelijkse content, uitdagingen, metingen en sociale aandacht word je meegenomen in een programma waarin je werkt aan alle vitaliteitsgebieden. Het persoonlijke dashboard in de App geeft je inzicht in je eigen gezondheid. Je kunt het samen met een buddy doen of andere mensen in de groep. Hiermee kun je foto’s delen. Het begint met een online start-event, een onboarding door een Greenhabit Certified Pro.

Heb je nog vragen?
Stuur een mail naar: hello@greenhabit.nl of bel op: 088-2626300