Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Wacht niet tot morgen. Begin vandaag

Greenhabit kijkt naar de mens als geheel. Gezondheid komt van binnen, wanneer we emotioneel in balans zijn maken we vanzelf gezondere keuzes. Door verandering van mindset ontdek je dat je altijd een keuze hebt.

5 elementen

Creëer nieuwe gewoonten

De interactieve App zorgt voor een verandering van mindset. Dagelijkse inspiratie en uitdagingen zorgen voor het ontwikkelen van nieuwe gezonde gewoonten in 12 weken.

Krijg bewustwording

Reflecteer dagelijks op voeding, bewegen, ontspannen, een positieve mindset en je sociale omgeving. Hierdoor krijg je bewustwording van energiebronnen.

Schatkist met uitdagingen

Elke dag komt er een schatkist op je tijdlijn met daarin kleine opdrachten, verhaaltjes, inspirerende recepten en metingen. Net als een Adventkalender.

Krijg inzicht in je gezondheid

Meet je gezondheid en zie de vooruitgang. Zo kun je naar Parijs lopen en je wekelijkse stappen bijhouden. Maar ook je BMI, bloedwaarden, energie en je geluk kun je meten.

Speel beloningen vrij

Elke dag komt er een schatkist op je tijdlijn met daarin kleine opdrachten, verhaaltjes, inspirerende recepten en metingen. Net als een Adventkalender.

Laat je inspireren

Dagelijkse uitdagingen en inspiratie door online coach Ella. Greenhabit helpt jou het beste uit jezelf te halen Fn te geloven in jezelf.

De kracht van kleine stapjes

Soms blijkt de kleinste stap in de juiste richting uiteindelijk de grootste stap van je leven te zijn. Alles in Greenhabit gaat in micro-stapjes.

Kies je eigen tempo

Ben je geblesseerd 0f juist heel erg fit? Kies je eigen tempo en programma. Je hebt altijd een keuze.

Ontdek gezonde voeding

Ontdek gezonde voeding Leer alles over gezonde voeding, variatie en keuzes. Laat je inspireren door recepten en andere Greenhabit deelnemers.

Neem deel aan de community

Laat je inspireren door andere deelnemers. Deel recepten, successen of moeilijke momentjes. Je meetgegevens zijn niet zichtbaar voor anderen.

Ontdek je talenten

Vergroot je sterke kanten en focus op datgene wat je wilt bereiken. Persoonlijke ontwikkelthema's leren jou te leven vanuit je persoonlijke drijfveren.

Krijg je eigen Greenhabit pakket

Met het Greenhabit boek, een waterfles om je te helpen voldoende te drinken. Een notitieboekje en 3 fysieke beloningen.

De winst

Groeimindset. Nieuwe gezonde patronen
Zelfregie en veerkracht. Je hebt altijd keuze
Een gezond gewicht. Een gezond hart
Lekker in je vel. Lekker in je hoofd
Meer bewegen. Meer energie
Minder ziekteverzuim. Bevlogen medewerkers.
Sociale integratie
Rust
Zelfvertrouwen en geloof in jezelf
Loslaten oude patronen en energielekken
Kan de mindset positief beinvloeden
0 %
Ervaart meet energie
0 %
Kan de mindset positief beinvloeden
0 %

Personalisatie

Personaliseer je Greenhabit avontuur met twee hoofddoelen. Klik hieronder voor meer uitleg. Wanneer je begint met Greenhabit dan kies je altijd twee hoofddoelen. Alle andere thema's komen sowieso aan bod en algoritmes helpen jou met passende uitdagingen.

Werk aan je herstel zonder te forceren. Na een blessure, ziekte of operatie is het belangrijk weer te vertrouwen op je lichaam met een positieve mindset. Leer met deze keuze wat je nog wél kan doen zodat je met steun van anderen nog steeds gezonde keuzes kunt maken.

We worden niet moe van hard werken maar van te weinig rust nemen. We krijgen energie door op te laden, net als bij een auto. We vergeten dit vaak omdat we eerst alles af willen hebben. Met deze keuze leer je hoe je door de dag heen rust (oplaad) momentjes kunt nemen. Je voelt de energie weer stromen.

Gezonde voeding is nodig om je lichaam goed te laten functioneren maar helpt tevens bij het voorkomen van infecties. Wat je eet heeft direct invloed op je energie, je humeur, je weerstand maar ook op je hart en bloedvaten. Ook je brein wordt scherper door gezonde voeding. Met deze keuze geef je meer aandacht aan gezonde keuzes, de juiste energiebalans en krijg je vanzelf een gezond gewicht.

Energie komt voort uit fysieke- en mentale conditie. De fysieke conditie wordt bepaald door beweging en goede voeding zorgt voor de juiste bloedsuikerspiegel. Ook werken in de juiste flow zorgt voor meer energie. Leer hoe je meer energie kunt krijgen door de seizoenen heen en onder verschillende omstandigheden.

De wereld om je heen probeert je constant uit balans te brengen. Hoe kun je maximaal genieten van het leven, je gezin en vrienden en ook met plezier werken? Kom met deze keuze in balans en ervaar de rust en het geluk van in balans zijn.

Alle mensen zijn uniek maar ze hebben wel een gezamenlijke eigenschap. Dat is dat we allemaal waarde kunnen toevoegen aan de wereld, om iets te betekenen. Met deze keuze gaat het niet alleen om jezelf maar ook wat je kunt betekenen voor anderen en dit zorgt voor meer geluk.

De sociale contacten die je hebt zijn van invloed op je welzijn. Als je weinig mensen om je heen hebt dan is de kans groot dat je niet lekker in je vel zit. Alles draait om relaties, je hebt ze nodig om leuke en minder leuke dingen te delen maar natuurlijk ook in je werk. Met deze keuze helpen we jou een goede balans te vinden in het vinden van relaties.

Door voldoende te bewegen voel je je fitter en gezonder, maar je verkleint ook de kans op allerlei (welvaarts)ziekten. Het draagt bij aan een gezond gewicht en een gezond hart. Met deze keuze dagen we jou uit meer te bewegen zodat je een goede balans vindt in ontspannen en inspannen.

Voor het bereiken van een gezond gewicht is tijd nodig. Afvallen moet geen doel op zich zijn, er zijn namelijk veel factoren die invloed hebben op je gewicht. Met deze keuze ga je niet alleen aan de slag met gezonde voeding, maar ook met jezelf. Want hoe lekkerder jij in je vel zit en hoe beter jij weet hoe je stress situaties de baas kunt blijven dan merk je dat afvallen vanzelf gaat.

Door positief te leren denken krijg je kracht om door moeilijke situaties heen te komen. Je leert dat je altijd een keuze hebt. Door je te focussen op dat wat goed gaat op een dag groeit je zelfvertrouwen en je energie. Met deze keuze vind je ook een manier om positief naar jezelf te kijken en de wereld om je heen. Als je denkt dat iedereen deugt dan valt het eigenlijk best wel mee.

Zelfvertrouwen is iets wat je alleen jezelf kunt geven. Met zelfvertrouwen durf je meer en heb je minder last van dat stemmetje in je hoofd. Denk je dat anderen het beter voor elkaar hebben? Vaak zie je maar een stukje uit iemands leven, de binnenkant zie je nooit. Met deze keuze ga je aan de slag met je zelfvertrouwen, met trots zijn op de dingen die je doet en leer je de koers van je hart te volgen.

Instructiefilmpjes

Avontuur

In je avontuur van Greenhabit verschijnen dagelijks berichten, challenges of vragen. De schatkisten zijn eerst nog op slot. Zodra je begint, dan gaat de eerste schatkist open en volgen de verrassingen vanzelf.

Greenhabit, wat is het?

Wat is Greenhabit en hoe voeg ik een buddy toe aan mijn avontuur?

Inzichten

Krijg inzicht in je gezondheid. Meten = Weten.

Instellingen

Wat kan ik allemaal instellen in Greenhabit?

Jouw gezondheid ligt in jouw handen

Wacht niet tot morgen. Begin vandaag.