Hack je brein

Stel dat je je brein kunt hacken..

Het doel van de greenhabit proeftuin is gericht om meer inzicht te krijgen in de leefwereld van de doelgroep. De resultaten van de proeftuin dragen bij aan de verdere ontwikkeling van de methode.

8,5 miljoen mensen hebben last van overgewicht, jaarlijks
komen er 55.000 nieuwe Diabetes type-2 patiënten bij, als gevolg van het niet kunnen volhouden van een gezonde leefstijl.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen zich bewust zijn dat een gezonde leefstijl belangrijk is, echter ze kunnen het niet volhouden. Greenhabit is ontstaan vanuit de bewustwording dat een #gezonde #leefstijl alléén preventief effect heeft als dit een langere tijd wordt volgehouden. De methode ‘greenhabit’ is gecreëerd met, door en voor de doelgroep. De methode duurt 84 dagen en zich richt op 5 disciplines. Hierdoor ontstaat er een duurzame verandering in het brein.

Omdat onze hersenen plastisch zijn kunnen we nieuwe gewoontes aanleren. Beweging en voeding zijn belangrijk voor voldoende zuurstof in je brein en dus goed voor je leervermogen. Maar ook #ontspanning en #positief denken zijn essentieel voor ons #geluksgevoel en #balans.

De zintuigelijke beleving van #greenhabit is uniek en zorgt voor de verankering van de gewoonte in je brein. We maken micro doelstellingen vanuit het bewuste brein. Met een team van experts (voedingsdeskundige, sportdeskundige, breinspecialist, gelukscoach en een animator) gaan wij heel Nederland gezonder maken.

Ben je nieuwsgierig geworden, volg ons dan op YouTube, Facebook of Instragram.
Voor meer informatie: info@greenhabit.nl

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x