Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Greenhabit Edition

Voel je fit & veerkrachtig met de Greenhabit game

Zet de eerste stap naar blijvende gezondheidswinst 

Nog nooit is werken aan je gezondheid zó leuk geweest! Met een game, een pakket met boek en beloningen ga je twaalf weken op avontuur. Elke dag is een verrassing wat er op je tijdlijn verschijnt, soms een uitdaging, soms een bericht of meting. De beloningen zorgen voor extra motivatie en niet te vergeten je buddy met wie je het samen doet.

Spelenderwijs leer je over gezondheid en word je uitgedaagd zodat je lekker in je vel gaat zitten. Samen met Grendel Games hebben we deze super toffe game ontwikkeld om de zoveel mogelijk mensen langer gezond te laten leven. Via deze site of je werkgever kun je de opleiding bestellen

Alle programma’s zijn beschikbaar in Nederlands, Engels, Spaans en Duits. Ook zijn er patiënten programma’s, zoals: Overwin Diabetes Type 2, Zelfregie na een hartevent, Greenhabit voor COPD.

Door elke dag even stil te staan bij de 5 elementen, ervaar je zelf waar extra aandacht nodig is. Deze zelfreflectie zorgt voor zelfbewustzijn en geeft je het vermogen om je eigen emoties en gedrag te begrijpen en te beheersen.

Het reflectie model

Dagelijks ontvang je via de app berichten van jouw persoonlijke Greenhabit coach of word je door je online coach uitgedaagd om een activiteit te doen. Met deze berichten en activiteiten verzamel je punten en word je beloond met bijzondere verrassingen. Het is super leuk om het programma samen te doen met een partner. Dit geeft een extra stimulans en je versterkt elkaar. Je kunt jouw Greenhabit partner toevoegen aan je feed waardoor je foto’s met elkaar kunt delen. Uiteraard zijn jouw doelstellingen en metingen alleen zichtbaar voor jou.

Greenhabit besteedt veel aandacht aan persoonlijke groei, zoals pro-activiteit, omgaan met werkdruk, omgaan met stress-situaties, je zelfvertrouwen en je weerbaarheid. Maar ook voeding, gewichtsbeheersing en bewegen zijn belangrijke thema’s. En dat maakt Greenhabit uniek. Want Greenhabit gaat in op alle aspecten die je gezondheid bepalen. Met Greenhabit leer je op een duurzame manier om de regie te nemen over je eigen leven en de dingen te doen die jij belangrijk vindt. Zodat jij je goed voelt, lekker in je vel zit en alles uit je dag kunt halen.

Hoe doe je mee?

Je koopt de New Care Greenhabit Energy Edition exclusief bij jouw DA Drogisterij. Bij aanschaf van het New Care Greenhabit Energy programma ontvang je van jouw DA Drogisterij meteen de waardevolle Greenhabit box met jouw unieke Greenhabit Energy code. Deze code is uniek en heb je nodig om je inschrijving te activeren. Je activeert je deelname als volgt:

Stuur een mail naar info@new-care.nl met als onderwerp Greenhabit. Vermeld in je mail de volgende gegevens:

 • Je voor- en achternaam
 • De DA Drogisterij waar jij jouw New Care Greenhabit Energy Edition hebt gekocht
 • De datum van de maandag waarop jij je reis wil starten (je begint altijd op een maandag)
 • Jouw unieke Greenhabit code

Zodra wij jouw email hebben ontvangen, sturen wij je direct alle informatie die je nodig hebt om samen met jouw persoonlijke online coach aan de slag te gaan. Je ontvangt dan ook meteen de inlog gegevens voor de Greenhabit app. De Greenhabit app kun je downloaden in de app store.

Mocht je vragen hebben over het New Care Greenhabit Energy programma, bel of mail ons gerust. Wij zijn er voor je!

Welke DA winkels doen al mee?

Klik op de link hiernaast voor de deelnemende winkels.

De Greenhabit Energy Box

Naast unieke toegang tot de Greenhabit app, ontvang je bij het programma een waardevolle Greenhabit Energy box die je helpt in het bereiken van jouw doelen. In deze box zit het volgende:

 • Greenhabit opleidingsboek met uitleg over Greenhabit.
 • RVS bidon om je eraan te herinneren 3 flessen water per dag te drinken.
 • New Care Voedingssupplementen voucher t.w.v. € 75,-. Deze lever je in bij jouw DA Drogisterij in ruil voor € 75,- aan krachtige, oer-Nederlandse voedingssupplementen als extra ondersteuning op jouw weg naar een gezonder, energieker en fitter leven.
 • DA voucher voor een gratis gezondheidscheck. Tijdens het Greenhabit Energy programma wordt meerdere malen gevraagd om je bloeddruk, cholesterol en glucose te checken. Met deze voucher krijg je deze checks bij jouw DA Drogisterij helemaal gratis.
 • Voucher to cook, een culinair cadeau om van jouw maaltijden een feestje te maken.
 • Voucher to exercise, bewegen wordt leuk met deze in het oog springende giveaway.
 • Voucher to energize, een handige gadget waarmee je jezelf iedere dag heel makkelijk die energy boost geeft.