Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Greenhabit opleiding.

Greenhabit opleiding  

Kies je eigen doelen en personaliseer je Greenhabit reis voor blijvende gezondheidswinst. Slimme algoritmes helpen jou je doelen te halen. Samen met een buddy en de online coach doorloop je het programma gedurende 12 weken. Hierbij werk je aan alle aspecten van je gezondheid, zowel mentaal, fysiek als sociaal. Na 12 weken kun je verder in de het ForLife programma om elke dag weer uitgedaagd te worden.

De Greenhabit opleiding bestaat uit de Greenhabit App en de Greenhabit box. Het programma duurt 12 weken. In deze 12 weken wordt iedere dag aandacht besteed aan 5 elementen die ervoor zorgen dat jij een gezonde leefstijl ontwikkelt en dat je die leefstijl ook volhoudt. Deze 5 elementen zijn:

 1. Gezond eten
 2. Ontspannen
 3. Bewegen
 4. Positief denken
 5. Sociale omgeving

Dagelijks ontvang je een schatkist met berichten, opdrachten en metingen. Met deze berichten en activiteiten verzamel je punten en word je beloond met bijzondere verrassingen. Op drie momenten bereik je dit level en mag je een beloning uit je Greenhabit Box uitpakken. Het is super leuk om het programma samen te doen met een buddy. (een vriend, zus of partner) Dit geeft een extra stimulans en je versterkt elkaar. 

Greenhabit besteedt veel aandacht aan persoonlijke groei, zoals pro-activiteit, omgaan met werkdruk, omgaan met stress-situaties, je zelfvertrouwen en je weerbaarheid. Maar ook voeding, gewichtsbeheersing en bewegen zijn belangrijke thema’s. En dat maakt Greenhabit uniek. Want Greenhabit gaat in op alle aspecten die je gezondheid bepalen. Met Greenhabit leer je op een duurzame manier om de regie te nemen over je eigen leven en dingen te doen die jij belangrijk vindt. Zodat jij je goed voelt, lekker in je vel zit en alles uit je dag kunt halen.

Hoe doe je mee?

Dit kan op twee manieren. Of via je werkgever, of als consument. Klik  hieronder op ‘Bestel Greenhabit’ en kies zelf je startdatum en programma (Greenhabit start altijd op een maandag). Na de bestelling ontvang je het Greenhabit pakket thuis en kun je beginnen aan deze onvergetelijke reis.

Kies het programma dat bij je past.

De Greenhabit Box

Naast unieke toegang tot de Greenhabit app, ontvang je bij het programma een waardevolle Greenhabit box die jou gaat helpen met het bereiken van je doelen. In deze box zit het volgende:

 • Greenhabit opleidingsboek met uitleg over Greenhabit.
 • RVS bidon om je eraan te herinneren 3 flessen water per dag te drinken.
 • Journaling dagboekje. Om je gedachten en positieve herinneringen in op te schrijven. 
 • DA bloeddrukmeting. Tijdens het Greenhabit programma kun je je bloeddruk laten meten bij de DA drogist. 
 • Voucher to cook, een culinair cadeau om van jouw maaltijden een feestje te maken.
 • Voucher to exercise, bewegen wordt leuk met deze in het oog springende giveaway.
 • Voucher to socialise, een must have voor jou en je vrienden of familie.

Leren is actie nemen

Daarom past Greenhabit de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe uit de positieve psychologie en neurowetenschappen. Daaruit blijkt dat het gevoel van verbondenheid, autonomie en competentie de drijfveren zijn voor het gemotiveerd en succesvol realiseren van veranderings-, ontwikkelings- en leerprocessen. Samen met een positieve oplossingsgerichte mindset leiden zij tot wendbaarheid, gezondheid en geluk.

 

 • Geschikt voor iedereen met intrinsieke motivatie
 • 10 minuten per dag
 • Sociale community in de App
 • Op elk device (mobiel of tablet)
 • Data geanonimiseerd voor anderen
 • Met opleidingspakket, boek en beloningen