Greenhabit wordt altijd geleverd als duo-licentie en doe je samen met een zelfgekozen buddy. Dit vergroot de motivatie en samen leren is veel leuker. Ook kun je andere mensen toevoegen in Social. (collega’s of vrienden)  Greenhabit is er in twee varianten. Met beloningen of met een Goed Doel. Bij een Goed doel worden jouw beloningen omgezet in een donatie van 10 euro per licentie aan Spieren voor Spieren.

Voor organisaties

                                             Voor consumenten

Als organisatie kun je de vitaliteitsopleiding Greenhabit inzetten voor medewerkers. Het is geschikt voor mensen met een intrinsieke motivatie voor zowel fitte als minder fitte mensen in de leeftijd tot 80 jaar.

Als werkgever kun je extra beloningen of diensten inkopen, zoals een workshop, een boek of coaching (leefstijl- budget- overgangscoach)

 

Greenhabit kan op iedere gewenste maandag starten. De werkgever krijgt een ‘Dashboard’ om het welzijn van de medewerkers te meten. Deze gegevens zijn volledig geanonimiseerd. De opleiding is in 3 talen beschikbaar.

Als consument kun je ook de greenhabit opleiding bestellen.
(let op, de genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.)

 

Kies zelf op welke maandag je wilt starten.
Meer weten of bestellen? 088 – 26 26 300 of mail naar hello@greenhabit.nl

Consument greenhabit licentie
€ 400,- p/duo licentie incl. BTW
12 weken opleiding
Buddy privé omgeving
2 x opleidingspakket
2 x serious game
Fysieke beloningen
 
Pakketten thuis
 
Organisatie greenhabit licentie
€ 332,- p/duo licentie excl. BTW
12 weken opleiding
Buddy privé omgeving
2 x opleidingspakket
2 x serious game
Fysieke beloningen
 
Pakketten thuis
 
Organisatie greenhabit >100 licenties
v.a. € 195,- p/duo licentie excl. BTW
12 weken opleiding
Buddy privé omgeving
2 x opleidingspakket
2 x serious game
Fysieke beloningen
Dashboard organisatie
Pakketten op één locatie
 

Meer medewerkers? Informeer naar de prijzen: info@greenhabit.nl

Dashboard Welzijn

Het organisatie dashboard van greenhabit meet de impact van de opleiding. Dit zijn geanonimiseerde gegevens over het welzijn van de deelnemers. Op vier momenten worden de metingen gedaan, bij de start met een 0-meting en dan elke 28 dagen. De impactgebieden zijn: werk-privé balans, energie, geluk, positiviteit en sociaal. Het dashboard is pas zichtbaar vanaf 15 medewerkers.

 

Onboarding

De onboarding voor organisaties kan off- en online. Informeer naar de mogelijkheden.

Na 12 weken evalueren we het dashboard en bespreken we de verankering in de organisatie. Voor meer informatie en prijzen over deze aanpak of grotere aantallen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen. 088 – 26 26 300 of hello@greenhabit.nl

 

Greenhabit pakket

Zodra de opleiding is besteld ontvangt iedere deelnemer en buddy een greenhabit pakket thuis. Let op! Bij het Goede Doel Pakket <10 medewerkers worden de pakketten op één locatie afgeleverd.

 

Sociale partners

Deelnemers worden in de game beloond met punten maar ook met fysieke beloningen. Deze komen van pareltjes uit de regio of van sociale partners die met mensen werken die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij maken ze graag zichtbaar. We stimuleren de deelnemers een cadeau of ervaring door te geven aan andere mensen. Dit speelt in op onze menselijke behoefte om anderen te helpen. Geven maakt namelijk gelukkig.

Spieren voor Spieren

Greenhabit werkt samen met Spieren voor Spieren.

Wil je up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen van greenhabit?

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief: