Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Voor werkgevers én consumenten

Dé programma's die je leven blijvend veranderen

Breng jezelf of je medewerkers in balans met Greenhabit. Door de integrale aanpak ontwikkel je nieuwe, gezonde gewoontes en ben je meer bewust van je energiebronnen.

Kies het programma dat bij je past

Greenhabit

Greenhabit edition

Een 12-weekse opleiding waarbij je nieuwe patronen ontwikkeld die je veerkracht en bewustwording vergroten. Haal het beste uit jezelf of je medewerkers. Neem de regie en maak je eigen keuzes. Een revolutionaire programma om mentale veerkracht te ontwikkelen.

v.a. € 195,-
Greenhabit

Heartlife edition

Deze editie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen (40+) in samenwerking met cardioloog dr. Janneke Wittekoek. Wil je ook grip krijgen op je hormonen, je gewicht en je balans? Volg dan de 12-weekse opleiding samen met een zelfgekozen buddy of collega's.

Greenhabit

Energy edition

Wil je meer energie en balans? Doe dan mee met dit 12-weekse programma voor meer bewustwording. Leer alles over voeding. supplementen, stress en mindset. Een samenwerking met New Care Supplements.

Greenhabit

Overwin diabetes

De allernieuwste leefstijltechnologie om Diabetes Type 2 te overwinnen. Investeer in je gezondheid en ervaar meer energie, rust en bewustwording. Een 12-weeks programma afgestemd op Diabetes Type 2. Met buddy, digitale coach, gepersonaliseerde berichten en zelfgekozen doelen.

Greenhabit

Cardio

Zelfregie na een hartevent. Greenhabit cardio draagt bij aan sociaal/maatschappelijke betrokkenheid en de holistische aanpak leidt tot minder chronische aandoeningen, een gezondere levensverwachting en zelfvertrouwen. 12-weeks programma gericht op zelfregie na een event.

Greenhabit

COPD/Sarcopenie

Een 12-weeks, specifiek afgestemd programma voor COPD of Sarcopenie patiënten. De integrale aanpak helpt de deelnemer te bewegen op eigen niveau, gezonde voedingspatronen te ontwikkelen en een positieve mindset. Zowel bij sarcopenie als bij COPD vormen gepaste voeding en beweging een sleutel tot het behoud van de levenskwaliteit van de patiënten.

Greenhabit is de meest effectieve manier om je gezondheid blijvend te veranderen. Laagdrempelig en afgestemd op jouw persoonlijke doelen en voorkeuren. Alle programma's omvatten uitdagingen en berichten over alle domeinen die je gezondheid positief beïnvloeden.

Wat krijg je?

De opleiding doe je altijd met een zelfgekozen buddy uit je privé omgeving. Let op dat je buddy ook echt intrinsiek gemotiveerd is.. Je buddy doet als jij het hele programma mee met eigen hoofddoelen.

Greenhabit programma's

Heartlife edition

Alles van het Greenhabit programma met extra:

Energy edition

Alles van het Greenhabit programma met extra:

Mentaal welzijn van medewerkers is niet vanzelfsprekend.

Het is een strategie.

Veerkrachtige organisaties bestaan uit veerkrachtige mensen.

91% van de onderzochte organisaties geeft zelfs aan dat de belangrijkste doelstelling om met welzijn van medewerkers aan de slag te gaan het verbeteren van de betrokkenheid is. 90% van de organisaties geeft aan de emotionele gezondheid te willen verbeteren –  Forbes

Zet mentaal welzijn op één

Kies het beste voor je medewerkers. De investering in je grootste kapitaal betaalt zich drie keer terug.

Voorkom ziekteverzuim en burn-outs en zet de Greenhabit opleiding in. Hoe groter de mentale veerkracht, hoe gemakkelijker werknemers om kunnen gaan met druk en veranderingen. Dit voorkomt uitval en het verhoogt vooral de energie, het werkvermogen en de prestaties.

v.a. € 195,-
Duurzame gedragsverandering in twaalf weken (fysiek-mentaal-sociaal).

Integrale aanpak & Persoonlijke ontwikkeling

Bereik ook de NIET-gezonde mensen in je organisatie.
0 %
Kan de mindset positief beinvloeden
0 %
Ervaart meet energie
0 %
Kan de mindset positief beinvloeden

Treat your employees
exactly as you want them to
treat your best customers.

-Stephen R. Covey
0 %

van de werknemers ervaart een verbetering van 'metaal welzijn, werk of relaties'.