Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, stuur dan een mail naar: hello@greenhabit.nl 

Algemeen

Je hebt licentiegegevens nodig om een Greehabit programma/ opleiding te volgen. Deze ontvang je direct na de bestelling van Greenhabit. Ga naar de bestelknop in de website.

Ja dit kan, ga naar bestellen en kies hier voor consumenten licentie kopen. (https://greenhabit.grendelgames.com/individual/register)

Als buddy kun je zeker meedoen met de opleiding, ook wanneer je 16 bent.

Dat geeft niet, je kunt ook starten zonder buddy en eventueel op een later moment een buddy toevoegen. (door de link te versturen die je in de mail hebt ontvangen)

Dit geeft niks, deze meting is niet verplicht, net als de bloedmetingen. Kijk of je een keer een bloeddrukmeter kunt lenen bij een bekende.

Technische problemen

Nee, bij het toekennen van de opleiding door je werkgever, ontvang je van greenhabit een e-mail met een gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord dien je bij het inloggen in de game te veranderen. Hierdoor is je privacy gewaarborgd.

Als het niet lukt om in te loggen, kan dat een aantal oorzaken hebben:
– Gebruikersnaam onjuist:je gebruikersnaam kun je terugvinden in de welkomstmail die je aan het begin van de opleiding hebt ontvangen.

 

– Wachtwoord onjuist: Controleer of je de juiste gegevens gebruikt. Let op hoofdletters en kleine letters. Als je het wachtwoord kwijt bent of vergeten bent kun je je werkgever vragen om een nieuw wachtwoord voor je te genereren. Je ontvangt dan een tijdelijk wachtwoord in je mail, waarmee je opnieuw in de app kan inloggen.

Klik op wachtwoord vergeten.

Optie 1: Log uit via de instellingen knop (rechts bovenin) en log daarna weer in.
Optie 2: Verwijder de app van je smartphone en installeer de game opnieuw.

 

Je gegevens blijven bij beide opties bewaard.

Volg de stappen hieronder om het probleem op te lossen:
Optie 1: Vliegtuigmodus uit: controleer of de ‘Vliegtuigmodus’ uitgeschakeld is door naar ‘Instellingen’ > ‘Vliegtuigmodus’ te gaan of check het
icoon “vliegtuig”
Optie 2: Internetverbinding: controleer of je verbinding hebt met internet. “Check je Wifi of 3G/4G icoon”
Optie 3: Opnieuw starten: Zet je device uit en schakel je device opnieuw in.
Optie 4: Controleer of alle updates op je device zijn doorgevoerd (check de handleiding van je device voor de stappen)
Optie 5: Game opnieuw installeren: als al het bovenstaande niet werkt, verwijder dan de Game en vervolgens ga je de Game opnieuw
installeren op je device.

Een smartphone of tablet geschikt voor IOS of Android.
Gebruik iOS 10 of hoger
Gebruik Android 5 of hoger
Intrinsieke Motivatie

Je kunt op je nieuwe telefoon de greenhabit game downloaden en vervolgens met je inloggegevens opnieuw inloggen. Je content is weer beschikbaar.

Game

Nee, greenhabit is een opleiding die aaneengesloten 12 weken duurt. Deze kun je niet tussentijds pauzeren, omdat greenhabit er naar streeft dat je in alle omstandigheden bewust moet zijn van de 5 elementen zodat je in balans komt.

Nee, wanneer je bent begonnen aan je opleiding staat deze op jou naam en is deze niet overdraagbaar.

Bij de uitdagingen zijn het aantal punten zichtbaar die je kunt verdienen door de uitdaging te volbrengen.

Ja, je kunt je vrienden uitnodigen via de knop “social” om je Feed te delen.

Nee, we hebben nog geen koppeling met dit soort App’s. Wel kun je bij de metingen handmatig je stappen, bloeddruk of bloedwaardes invullen.

Dit kan, maar indien er een 1 op 1 sessie wordt ingepland dan zijn hier kosten aan verbonden. Neem hiervoor contact op met Greenhabit.

Als je een bepaald level hebt gehaald dan in je een voucher. Dit betekent dat je een beloning mag openmaken die in de Greenhabit box zit. Op de voucher staat welke beloning het is.

Nee, greenhabit wil haar deelnemers gezonde producten en diensten laten ervaren. Dit kunnen dus producten en diensten zijn waar je zelf niet voor zou kiezen. greenhabit wil haar deelnemers helpen met het ontdekken van nieuwe dingen. 

De Partners ondersteunen greenhabit met het beschikbaar stellen van een gezond product of dienst.

In de instellingen (knop “avontuur” linksboven) kun je o.a. het geluid uitzetten.

Staat je vraag er niet bij?

Stel je vraag via ons contactformulier of bel: 088 26 26 300