Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Hierbij jouw cadeau

Persoonlijke voedingsschema’s voor slechts 1 cent

Bij Greenhabit begrijpen we hoe belangrijk een gezond voedingspatroon is voor jouw welzijn en ook om jouw gezondheidsdoelen te behalen, bijvoorbeeld afvallen.

Meld je aan en ontvang wekelijks een persoonlijk voedingsschema met heerlijke, gemakkelijke en betaalbare recepten. Voeg jouw gezinsleden toe en maak direct een boodschappenlijst

Speciaal voor Greenhabit-klanten de eerste maand voor slechts 1 cent!

Hoe werkt het?

Ontvang elke week een eenvoudig te volgen voedingsschema dat we volledig afstemmen op je persoonlijke behoefte en voorkeuren.

Ontvang bij elk voedingsschema een overzichtelijke boodschappenlijst die je indien gewenst direct online kan bestellen. (Eenvoudig aanpasbaar voor meerdere personen).

We stemmen de voedingsschema’s volledig af op je persoonlijke voorkeuren. Sluit producten die je niet lust uit en kies je gewenste aantal eetmomenten per dag. Lust je een maaltijd niet? Vervang het met 1 klik! Super eenvoudig!

Eerste maand voor 1 cent

Gun jezelf een gezondere & vitalere jij. Dat voor slechts 1 cent voor de eerste maand, speciaal voor jou als Greenhabit-klant.

Meestgestelde vragen

Absoluut niet ingewikkeld. Het is ons doel om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken, juist ook als je en drukke baan hebt of veel onderweg bent. De recepten in de voedingsschema’s bevatten alledaagse ingrediënten, zijn snel te bereiden én gemakkelijk mee te nemen.

Als klant van Greenhabit betaal je slechts €0,01 voor de eerste maand. Wil je daarna door met de voedingsschema’s? Dan betaal je na de eerste maand €9,95 per maand en is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

Ja zeker! Je hebt de optie om via je boodschappenlijst eenvoudig het aantal personen op te geven – voor het hele voedingsschema, maar ook voor losse maaltijden.

Wanneer je kiest voor gewichtsverlies kan je in een periode van 3 maanden tijd zo’n 10 tot 12kg afvallen, afhankelijk van je beginsituatie. Wanneer je juist voor gewichtstoename kiest kom je in een periode van 3 maanden tijd zo’n 1,5 tot 2,5kg in spiermassa aan. Snellere gewichtsveranderingen zijn onverstandig: ze leiden tot terugval op de lange termijn, tekorten aan bepaalde voedingsmiddelen of juist overmatige vetopslag.

Via de ‘dieetvoorkeuren’ setting in je dashboard kan je ingrediënten die je niet lust heel simpel uitsluiten. Deze producten komen dan niet voor in je voedingsschema’s. Komt er toch een maaltijd voorbij die je niet lekker lijkt, klik dan op ‘vervang’ en dan krijg je een ander recept.

Het beëindigen van je abonnement is heel simpel. Ga in je dashboard naar het kopje ‘Abonnementen’ en klik op ‘Abonnement opzeggen’. Je abonnement wordt dan stopgezet na de periode die je vooruit betaald hebt. Vanaf dat moment heb je geen toegang meer tot je voedingsschema’s en boodschappenlijsten.

Speciaal voor Greenhabit-klant de eerste maand voor slechts € 0,01

Gefeliciteerd met jouw cadeau!