greenhabit in úw organisatie?

De investering in je medewerker, betaalt zich drie keer terug. Behalve het rendement op investering werk je ook mee aan een maatschappelijk betere wereld . Inperking zorgkosten, lokale bedrijven zichtbaar maken, sociale omgeving en samenwerking. Door greenhabit ontdekken medewerkers hun talenten, maken ze juiste keuzes en gebruiken ze meer hun creativiteit. Greenhabit maakt leren leuk.

 

Wanneer medewerkers betrokken, gepassioneerd en gemotiveerd zijn dan ontstaan er goede presentaties. Een win-win voor ú als werkgever maar ook voor de werknemer zelf.

 

Elkaar steunen, helpen en het beste uit de ander halen. Talenten ontdekken, benoemen en inzetten.

 

 De vitaliteitsopleiding greenhabit wordt door de werkgever ingezet.
De opleiding bestaat uit een opleidingspakket, een boek, flesje en een serious game.
De werkgever krijgt een werkgevers dashboard met
daarin geanonimiseerde resultaten (4 meetmomenten). Gamification heeft vijf belangrijke elementen:
je doet het samen – het is leuk – uitdagend – je leert er iets van – je wordt beloond.
De sociale aandacht die je krijgt door de game zorgt voor  extra motivatie en geluk.

Goede samenwerking

Samenwerken levert veel op. Als iedereen doet waar hij/zij goed in is dan ontstaat er iets moois. Talenten kennen en weten waar en wanneer je die kunt inzetten. Het bereik van samen is veel groter dan alleen.

Hoe werkt het?

De werkgever kan de greenhabit opleiding op ieder gewenst moment inzetten voor zijn/haar werknemers (de greenhabit opleiding begint altijd op een maandag). De gegevens zijn anoniem en blijven altijd eigendom van de deelnemer zelf.  Een deelnemer bepaalt zelf of iemand mee mag kijken in zijn/ haar omgeving en kan dit op ieder gewenst moment afschermen.

 

De deelnemer ontvangt een duo account  van de werkgever en kan daarmee iemand uit zijn/ haar eigen privé omgeving ook mee laten doen aan greenhabit. (zus, partner, vriend etc.) Dit vergroot de Sociale betrokkenheid, het stimuleert een betere werk-privé balans en het motiveert.

E-learning

Duo account

Toolkit werkgever

Goede balans

Bij een goede balans werkt alles beter. De thuissituatie, het vader- of moederschap, de werksituatie. Je kunt veel meer hebben en voelt minder druk. Je leert omgaan met werkdruk, timemanagement en kunt gemakkelijk prioriteiten stellen.

Hoeveel energie en tijd kost het mij als werkgever?

De werkgever heeft de keuze hoeveel energie hij er in stopt. Greenhabit adviseert tevens ook de werkgever op gebied van vitaliteit binnen de organisatie en kan helpen met het maken van het vitaliteitsbeleid. De vijf elementen worden samen met de werkgever besproken middels een 0 meting waar de werkgever zelf staat met zijn bedrijf en maakt zelf een keuze hierin.

Samen met de werkgever doen we een 0 meting om te kijken wat de werkgever doet om een gezonde werkomgeving te creëren. Daar komen verbeterpunten uit welke we realiseren middels een toolbox. Het is een beperkte tijdsinspanning om de organisatie op de 5 vitaliteits elementen te verbeteren.

Hoeveel energie en tijd kost het de werknemer?

greenhabit bevordert het werkgeluk, de samenwerking en de balans. De inspanning van de werknemer wordt door de werknemer zelf bepaald. Uit ervaring is gebleken dat werknemers gemiddeld 5-10 minuten per dag bezig zijn met greenhabit.  Dit kan bijvoorbeeld in de pauze of voor werktijd en ‘s avonds. U kunt natuurlijk ook afspraken maken over het gebruik van greenhabit onder werktijd.

Aandacht

Aandacht maakt alles mooier.

Ook aandacht aan medewerkers en teamleden draagt bij aan een goede werksfeer. Juiste aandacht door een leidinggevende levert juist meer tijd op.

Na 3 maanden

De opleiding greenhabit duurt altijd drie maanden. Door de inzet van duo accounts stimuleren wij de Sociale aandacht, één van de sterkste elementen binnen greenhabit. Na drie maanden is er de mogelijkheid om door te gaan met de gevorderde greenhabit opleiding en daarna de master greenhabit opleiding. Deze duren altijd drie maanden.

Meer weten?

Wil je meer weten of deelnemen als bedrijf / werknemer?

Laat dan hieronder vrijblijvend je gegevens achter.