Programma: Gezond voor hart en vaten

Blijvende leefstijl verandering met Greenhabit

Greenhabit is een interactieve App (opleiding) waarin mensen de regie krijgen over hun eigen gezondheid. Het programma van twaalf weken heeft een integrale aanpak en betrekt hierbij een buddy uit de privé omgeving en lotgenoten. De laagdrempelige methode zorgt voor betrokkenheid, bewustwording, mentale veerkracht en duurzame gedragsverandering.

Hart- en vaatziekten

Recente onderzoeken tonen echter aan dat het dichtslibben (of: de verkalking) van de vaatwanden een omkeerbaar proces is. Zo toonde de universiteit van Harvard aan dat bijna 80% van de hartpatiënten op de wachtlijst voor een hartoperatie, van de operatielijst geschrapt konden worden. Ze hadden dankzij gezonde voeding en een positieve mindset geen operatie meer nodig.  

 

Waarom Greenhabit?

Greenhabit kijkt naar de mens als geheel. Gezondheid komt van binnen, wanneer we emotioneel in balans zijn maken we vanzelf gezondere keuzes. De interactieve App duurt 12 weken. Dit is de minimale tijd dat het brein nodig heeft om nieuwe gewoontes aan te  leren. De kleine successen, het lopen naar Parijs en de beloningen maken het werken aan gezondheid leuk.  Bij de opleiding zit een opleidingspakket, een boek en een waterfles. 

25%
van de Nederlanders overlijdt aan hart-en vaatziekten

(bron- Hartstichting)

Zelfmanagement door Greenhabit

Zelfregie verhoogt het gevoel van eigenaarschap, stimuleert deelname en draagt bij een een gezonde levensverwachting.

 

 

Voor wie?

Deelnemers gezond voor hart en vaten


Greenhabit is geschikt:

 

> voor iedereen die gemotiveerd is
> goed om kan gaan met een mobiele telefoon
> tussen de 18 en 80 jaar

Samen met buddy

Het programma doorloop je samen een buddy uit je privé omgeving. De buddy kiest eigen hoofddoelen en geeft steun in de kieren van de dag. Samen

leren we makkelijker dan alleen. 85% van alle mensen maakt de opleiding af.

 

 

En lotgenoten

Tijdens het programma kun je andere mensen ontmoeten. Je kunt ze toevoegen aan je contacten en zien in de community van de App. Het motiveert en inspireert. Ook zijn er uitdagingen die je samen kunt doen.

 

Hoeveel tijd?

De tijdsbesteding is ongeveer 10-15 minuten per dag. (naast de uitdaging van de week)

Verander je mindset voor een gezond hartgezond hart

“Het is voor ons belangrijk om goede gedachten te hebben, want wij worden wat wij denken”
Je kunt afstand nemen van negatieve gedachten. Dit draagt bij aan een emotionele balans en dus een gezond hart. Dit nieuwe gedrag kun je leren, je hersenen zijn plastisch. Neurowetenschappers tonen al jaren aan dat je jezelf kunt herprogrammeren. Met Greenhabit oefen je dagelijks met positiviteit en kun je krachtige, positieve neuroverbindingen laten groeien. Op deze manier doorbreek je belemmerende gedachten en patronen en kun je deze vervangen voor positieve gedachten en overtuigingen. Je gaat leven vanuit persoonlijke drijfveren.

 

Met het reflectiemodel van Greenhabit, sta je dagelijks stil bij je fysieke, mentale en sociale gezondheid. Zo word je de baas over je eigen balans.

gezond hart.

Schrijf je nu in voor het 12-weken programma Greenhabit. Elke 2e maandag van de maand start een nieuwe groep

Greenhabit wordt alleen vergoed voor deelnemers aan Gezond voor Hart en Vaten. Vul hieronder je gegevens in, je buddy hoeft hier niets in te vullen. 

    Heb je nog vragen?
    Stuur een mail naar: hello@greenhabit.nl of bel op: 088-2626300

    Begin vandaag aan deze onvergetelijke reis!

    “Een gezond hart, begint in het brein.”

    mijn merk je dat je toch weer aankomt of zelfs meer dan dat. Het geheim zit in kleine stapjes, de juiste voeding en beweging. Wat ook meespeelt zijn onze hormonen en stress. Wil jij nooit meer schommelen met je gewicht, kies dan voor de Heartlife edition en werk in kleine stapjes aan een gezond en stabiel gewicht. Zonder dieet afvallen.