Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Actueel

Greenhabit Cardio - Noord Limburg

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Geënt op de wetenschappelijk gevalideerde Greenhabit methode (verbetering kwaliteit van leven, buikomvang, gewicht en bloeddruk) is Greenhabit een kwalitatieve gezondheidsinterventie met bewezen impact.  De integrale gezondheidscoaching (dagelijks leerprogramma met gamificatie training en activiteiten), is een behandelprogramma (content voor positieve gezondheid, gezond eten en bewegen, sociale verbinding) dat ontwikkeld is samen met Cardiologen en tevens getest in twee pilots. De pilots hebben tevens partijen verbonden (arts, ziekenhuis, eerste gesprekken verzekeraars). Het programma is nu gereed voor uitrol in de regio Noord-Limburg, middels samenwerking met zorgpartijen gaan we aan de slag om het resultaat te borgen.

Sociaal domein

Greenhabit Cardio draagt als een innovatieve (gedrags-)interventie bij aan de transformatie in het sociaal domein. Op basis van de visie positieve gezondheid wordt ingezet op de beweging van zorg naar gezondheid en welzijn van inwoners met een verhoogd gezondheidsrisico. Greenhabit Cardio beoogt een duurzame gedragsverandering die inzet van zorg voorkomt en mensen via zelfregie weer veerkrachtiger en vitaler in het leven zet. Dit programma stimuleert arbeidsparticipatie in de regio. Het programma Greenhabit Cardio is mede dankzij Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland gerealiseerd. Onderstaande partners hebben bijgedragen aan de uitrol.

Inschrijven?

Vul hieronder je gegevens in of stuur een mail naar: administratie@greenhabit.nl
Let op: uitsluitend inwoners uit Noord-Limburg kunnen gratis deelnemen aan dit programma. Er zijn 100 plekken beschikbaar.