Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Mentaal welzijn van medewerkers is niet
vanzelfsprekend.

Het is een strategie.

Veerkrachtige organisaties bestaan uit veerkrachtige mensen.

91% van de onderzochte organisaties geeft zelfs aan dat de belangrijkste doelstelling om met welzijn van medewerkers aan de slag te gaan het verbeteren van de betrokkenheid is. 90% van de organisaties geeft aan de emotionele gezondheid te willen verbeteren –  Forbes

Greenhabit is de meest effectieve manier om je gezondheid blijvend te veranderen. Laagdrempelig en afgestemd op jouw persoonlijke doelen en voorkeuren. Alle programma's omvatten uitdagingen en berichten over alle domeinen die je gezondheid positief beïnvloeden. Kies het beste voor je medewerkers. De investering in je grootste kapitaal betaalt zich drie keer terug. Voorkom ziekteverzuim en burn-outs en zet de Greenhabit opleiding in. Hoe groter de mentale veerkracht, hoe gemakkelijker werknemers om kunnen gaan met druk en veranderingen. Dit voorkomt uitval en het verhoogt vooral de energie, het werkvermogen en de prestaties.

Duurzame gedragsverandering in twaalf weken (fysiek-mentaal-sociaal).

Integrale aanpak & Persoonlijke ontwikkeling

Bereik ook de NIET-gezonde mensen in je organisatie.
Kan de mindset positief beinvloeden
0 %
Ervaart meer energie
0 %
Kan beter omgaan met stress
0 %