Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Bereik je ideale gewicht met een programma op maat

Klaar voor de grote verandering? Blijvend overtollige kilo’s kwijtraken? Alles al geprobeerd? Wacht niet langer en start vandaag met Greenhabit Digitaal. Door de intelligentie van Greenhabit wordt het programma persoonlijk  op jou afgestemd. 

Nu 12 weken voor slechts € 49,95 € 59,95

                       Ga voor Greenhabit Digitaal

NIEUW! Na maanden voorbereiding is het nu eindelijk zo ver. Greenhabit Digitaal. Om dit te vieren krijg je nu 10 euro korting op een duo-licentie en betaal je slechts € 49,95! Dit unieke programma is voor iedereen die gezonde gewoontes wil ontwikkelen. Greenhabit is wetenschappelijk bewezen en heeft succesvolle resultaten. Ben je in voor een avontuur met een op jou afgestemd programma? Dan bieden wij je een onvergetelijke 12-weekse gezondheidsreis met blijvende gezondheidswinst. Kies zelf een buddy (vriendin, kennis, partner) en schrijf je direct in –>

Ons algoritme helpt jou de beste keuzes te maken om jouw doel te bereiken!

Nu tijdelijk met Welkomstcadeau!

Een maand lang elke week een voedingsschema op maat voor maar 1 cent. Wil je meedoen? Schrijf je snel in en profiteer van € 10 extra korting.

Jouw winst

  • Gewichtsverlies
  • Een positieve mindset
  • Een goed balans
  • Meer energie

Wat krijg je?

  • 12 weken programma op maat, samen met een buddy (vriend, kennis of zus)
  • Een maand lang elke week een voedingsschema op maat voor maar 1 cent
  • 3 digitale beloningen (bij het halen van punten en levels)
  • Digitaal Greenhabit boek 
  • 1x per maand (vrijblijvend) online groepscoach 

Opnieuw meedoen?

Dat kan! Bestel Greenhabit Digitaal met een nieuw e-mailadres (niet eerder gebruikt in Greenhabit) Ontdek de nieuwe features in de game, zoals receptenboek, nieuwe omgevingen, extra metingen etcetera.

Wacht niet tot morgen, begin vandaag!

Waarom de meeste programma’s of diëten maar tijdelijk werken. Veel gezondheidsprogramma’s richten zich op leefstijl. Maar zodra we in situaties komen die ons uit balans brengen,  zoals stress of eenzaamheid , vallen we vaak terug in ongezond gedrag. We zijn het resultaat van de keuzes die we maken. We raken uit balans door omstandigheden. 

Aan de buitenkant zien we niet hoe mensen zich voelen. Maar onder water zitten onze drijfveren, onze identiteit, onze normen en waarden maar ook onze gedachtes. Door datgene los te laten waar we ons tegen verzetten en ons te focussen op datgene waarnaar we verlangen ontstaat er levensenergie, balans, flow.

Met Greenhabit leren mensen hun mindset te veranderen zodat ze keuzes maken die bijdragen aan een gelukkig leven. Ons algoritme helpt jou de beste keuzes te maken en gaan tot de kern van het probleem.

Chantal Linders
CEO Greenhabit

Hoe werkt het?

We reflecteren dagelijks op alle domeinen die je gezondheid positief beïnvloeden. Zo vind je je balans om je energie goed te verdelen en je dag positief af te sluiten.

Open elke dag een schatkist met daarin op jouw afgestemde uitdagingen. Laatje verrassen en bepaal zelf je tempo.

In kleine stapjes werk je aan je algehele gezondheid, samen met een door jou gekozen buddy. (vriend-partner-zus)

Het gezondheidsdashboard van Greenhabit geeft je inzicht in je ‘getallen’. 

Samen werken aan je gezondheid is veel leuker dan alleen. Kies zelf een buddy en deel je ervaringen met elkaar. Motiveer waar nodig is!  

Welkomstcadeau: Weekmenu's op maat, nu 1 maand voor maar 1 cent

Gun jezelf een gezondere & vitalere jij. Dat voor slechts 1 cent voor de eerste maand, speciaal voor jou als Greenhabit-klant.

Meestgestelde vragen

Je kunt starten op iedere gewenste maandag. Zodra je gaat bestellen dan kun je vanzelf een datum kiezen.

Na 3 maanden ga je door de gouden poort en neem je al herinneringen mee in je reisverslag en je gezondheidsdashboard. Als je wilt kun je dan verder met Greenhabit For Life, een 365 dagen programma waarin je dagelijks een klein duwtje in de rug krijgt. Hier krijg je vanzelf bericht van.

Ja zeker! Je hebt altijd een keuze, voordat je begint maar ook tijdens het programma. Je kunt gerust alleen deelnemen.

Binnen Greenhabit doen we alles in hele kleine stapjes. Maar het resultaat is wel blijvend. Mensen die zijn afgevallen hebben nog steeds een gezond gewicht. Snellere gewichtsveranderingen zijn onverstandig: ze leiden tot terugval op de lange termijn, tekorten aan bepaalde voedingsmiddelen of juist overmatige vetopslag. 

Zeker kan dat! Greenhabit kun je onder alle omstandigheden doen, zelfs tijdens kerst, een vakantie of de ramadan. 

Nee jammer genoeg nog niet. Greenhabit is wel wetenschappelijk gevalideerd. Je kunt proberen om dit via je werkgever vergoed te krijgen, meer informatie kun je opvragen bij: administratie@greenhabit.nl