De game

Nog nooit is werken aan je gezondheid zó leuk geweest! Met een game en een boek ga je twaalf weken op avontuur. Elke dag is een verrassing wat er op je tijdlijn verschijnt, soms een uitdaging, soms een bericht of vraag. De beloningen zorgen voor extra motivatie en niet te vergeten je buddy met wie je het samen doet.

 

Spelenderwijs leer je over gezondheid en wordt je uitgedaagd zodat je lekker in je vel gaat zitten. Samen met Grendel Games hebben we deze super toffe game ontwikkeld om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken. Via je werkgever kun je de opleiding bestellen

   

Avontuur

In je avontuur van greenhabit verschijnen dagelijks berichten, challenges of vragen. De dagen zijn eerst nog op slot. Zodra je opleiding begint, dan gaat de eerste dag open en volgen de verrassingen vanzelf.

Beloningen

Je krijgt beloningen voor het halen van fysieke of mentale challenges. Je herkent ze direct. Je kunt punten en badges verdienen. Heb je er voldoende, dan krijg je een verrassing in de vorm van een voucher. Deze kun je verzilveren bij jou in de buurt.

Inzichten

Hierin zie je de voortgang van je greenhabit avontuur. Deze gegevens zijn alleen voor jou zichtbaar.

Sociaal

Hier kun je vrienden of collega’s zien die ook meedoen met greenhabit. Je kunt foto’s delen en elkaar motiveren.