Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Heartlife Edition

Met cardioloog dr. Janneke Wittekoek

Zet de eerste stap naar een gezond gewicht, een sterke mindset en blijvende gezondheidswinst. Maak samen met jouw digitale coach en een buddy deze onvergetelijke reis van 12 weken en werk aan alle aspecten van je gezondheid. Dit programma geeft spelenderwijs inzichten en adviezen die helpen in een druk leven rustpunten te vinden. 

 

Een gezond hart, begint in het hoofd. Train je mindset en leer om te gaan met negatieve emoties. Je hebt geen invloed op externe factoren, je hebt wel invloed op datgene wat je binnen laat komen.

Meer balans en een gezond hart

We willen allemaal gezond oud worden. Het leven leiden zoals we dat zelf graag willen.
Een gezond gewicht, zelfvertrouwen en de juiste mindset zijn essentieel om onze
hartgezondheid stabiel te houden.

Het programma ‘The HeartLife Edition’ helpt jou hierbij. Je kiest daarmee voor jezelf, voor je persoonlijke reis naar een pure versie van jezelf. Deze speciale editie is ontwikkeld door Chantal Linders (Greenhabit) en Janneke Wittekoek (HeartLife klinieken) Zij hebben samen een missie.

Zij willen alle vrouwen in Nederland helpen met bewustwording van een gezond hart en een gezonde mindset. Om dit te bereiken hebben ze een 12 weeks programma ontwikkeld waarmee je vaardigheden ontwikkeld om je hormonen, je emoties en je gewicht in balans te houden. Al honderden deelnemers van Greenhabit hebben blijvende resultaten bereikt.

Als gynaecoloog en cardioloog is het onze missie om overgangsklachten en gezond ouder worden van vrouwen te zien als een serieus gezondheidsvraagstuk en niet als iets puur lichamelijks ‘wat er nou eenmaal bij hoort’ –

Dr.Janneke heeft speciaal voor vrouwen in de overgang een online coachingprogramma ontwikkeld: Greenhabit The HeartLife Edition. “We worden met z’n allen dikker en leven ongezonder dan ooit”, aldus Janneke Wittekoek. “Vooral vrouwen in de overgang worden kwetsbaar voor hartinfarcten. Ruim 80% van de hart- en vaatziekten bij vrouwen kun je met het gezondheidsspel voorkomen en terugdringen, mits je op tijd begint.” Greenhabit The HeartLife Edition is ontwikkeld door dr. Janneke Wittekoek en Chantal Linders (CEO Greenhabit) en wordt op 19 april in ‘De Week van de Overgang’ gelanceerd.


Ben je verzekerd bij a.s.r.? Wij werken samen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat krijg je?

  • 12 weken opleiding
  • Pakket met extra boek ‘Hart & Hormonen’
  • 3 fysieke beloningen
  • Maandelijkse coach van Greenhabit
  • Individueel of met een zelfgekozen buddy

Voor wie?

  • Alle vrouwen met een intrinsieke motivatie
  • Alle leeftijden
  • Kies je eigen tempo en je eigen doelen