Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Wat behandelen we?

Mentaal welzijn

Ontdek in 12 weken de kracht van je mindset voor een gezond & gelukkig leven. In kleine stapjes werk je, in je eigen tempo, aan alle domeinen die je gezondheid positief beïnvloeden. Je begint met het kiezen van een hoofddoel en dan ontdek je hoe eenvoudig het is om met simpele veranderingen je leven om te gooien en blijvende resultaten te boeken.

“In hele kleine stapjes werd ik gereset, ik kan het niet anders noemen. Blijvend gereset. Ik nam definitief afscheid van een aantal verslavingen (lees kaas, drop en chocolade). De behoefte is weg, net zoals de maagzuurremmers trouwens, de hyperventilatie-aanvallen, mijn rugpijn, en een grote stapel met kleren die ik niet meer pas. Het zit dus allemaal in mijn hoofd. Het herinnerde mij elke keer aan het nadenken/ voelen en kiezen van activiteiten die voor mij een innerlijke waarde hebben.”

Diabetes Type-2

Dit programma is volledig afgestemd op het overwinnen van Diabetes Type-2. Kijk mee in het leven van Mateo, het lukt hem om Diabetes om te overwinnen. In kleine stapjes vergroot je je bewustzijn over gezonde voeding, bewegen, mindset etc. Deelnemers die dit programma deden ervaren zeer positieve resultaten.

✔️al 3 kilo kwijt in de eerste drie weken
✔️veel bewustwording
✔️volgens mij ben ik de oudste van de groep, 78 maar het heeft me nu al zoveel gebracht
✔️dit geeft een andere flow in mijn hoofd
✔️een geweldige stok achter de deur
✔️ik kijk dagelijks uit naar mijn schatkistjes
✔️ik hoef niet meer te diëten, dit is veel beter
✔️ik ervaar het als een cadeautje

Hart- en vaatziekten

Na een hartevent is het moeilijk om de draad weer op te pakken. 70% van de hartpatiënten maakt géén gebruik van hartrevalidatie met grote kans op nieuwe hartproblemen. Greenhabit Cardio is speciaal ontwikkeld voor mensen met hartproblemen. Het zorgt voor meer zelfvertrouwen, bewustwording en steun van lotgenoten in de community.

“Mijn tensie is binnen de 3 weken al lager. Greenhabit vind ik fantastisch! Ik voel me energieker en zelfs mijn nagels zijn al mooier. Iedere dag weer nieuwsgierig wat de schatkistjes me brengen. Ook het lezen van beide boeken heeft me nieuwe inzichten gegeven.”

Jongeren Mentaal Welzijn
In Co-Creatie met Jongeren en in samenwerking met Fontys en HAS hebben we een Jongeren programma ontwikkeld om het mentaal welzijn van Jongeren te verbeteren.