Greenhabit.nl gebruikt alleen functionele cookies voor een correcte werking van de website. Er wordt geen persoonlijke data opgeslagen. Hoe gebruikt Greenhabit.nl cookies?

Hoe werkt het?

Download de App

Greenhabit werkt via een App op je telefoon (of tablet) in combinatie met een Greenhabit opleidingspakket. Hiervoor heb je inloggegevens nodig. Deze kun je via je werkgever ontvangen of na de bestelling van Greenhabit via deze link: bestel
Greenhabit kun je samen doen met een zelfgekozen buddy, (partner-zus-vriend). Je buddy doorloopt ook het hele programma met zelfgekozen doelen.
Alle Greenhabit opleidingen starten op een maandag.

  • Greenhabit duurt altijd 12 weken (daarna kun je naar het ForLife programma)
  • Geschikt voor iedereen met een intrinsieke motivatie
  • Van 17 tot 85 jaar

Kies het programma dat bij je past

Alle programma’s duren 12 weken, gebaseerd op de minimale tijd dat je brein nodig heeft om nieuwe gewoontes aan te leren. Naast Greenhabit standaard zijn er specifieke programma’s  (geel) ontwikkeld en patiënten programma’s (blauw) beschikbaar. Meer weten, kies dan hieronder het programma. Te druk om mee te doen? Dan is meedoen juist heel goed. In nog geen kwartier per dag ervaar je meer rust en energie.

Micro doelen
Greenhabit helpt je wekelijks met het stellen van microdoelen. Zo kun je in kleine stapjes werken aan je hoofddoelen. Kleine successen geven een positief gevoel.
 
Zelfbewustzijn
Kleine korte learnings over onderwerpen die je gezondheid positief beïnvloeden.
Kleine duwtjes in de rug om de juiste keuzes te maken.
Uitdagingen
De game nodigt je uit om uitdagingen te doen. Dit varieert van fysieke tot sociale uitdagingen. Ook zijn er team-challenges .
Beloningen
In Greenhabit word je beloond met punten en medailles. Na het halen van een level, mag je een beloning uit het pakket uitpakken.

FAQ

Veelgestelde vragen over Greenhabit. (voor technische vragen ga naar de link onderin de pagina) 

Je hebt licentiegegevens nodig om een Greehabit programma/ opleiding te volgen. Deze ontvang je direct na de bestelling van Greenhabit. Ga naar de bestelknop in de website.

Ja dit kan, ga naar bestellen en kies hier voor consumenten licentie kopen. (https://greenhabit.grendelgames.com/individual/register)

Helaas wordt Greenhabit nog niet vergoed door verzekeraars.

Dit kan of via de huisarts, of via bijvoorbeeld de DA drogist.

Staat je vraag er niet bij?

Stel je vraag via de mail: hello@greenhabit.nl of bel: 088 26 26 300